HEY, MIJN NAAM IS TIM EN IK BEN

 

fotograaf

Fotograaf

Je echte momenten vastleggen.

 

Je echte verhalen delen.

 

Je echte emoties tonen.

 

stap 1Eerste contact

Je beslist om met mij in zee te gaan. Wat nu? Uiteraard ben ik superblij dat je voor mij als fotograaf gekozen hebt! Via een offerteaanvraag (via mail of telefoon) hebben we het eerste contact. Dan kan ons avontuur samen beginnen.

Combinatie pakketten

Aangezien ik ook aan videografie en ontwerp doe kan dit met elkaar gecombineerd worden. Je kan dit altijd vragen in onze communicatie. Bekijk ook de prijzen voor al mijn verschillende diensten.

Gesprek

Na ons eerste contact is het voor mij heel belangrijk dat we een gesprek hebben. Tijdens dit gesprek leren we elkaar wat beter kennen. Zo kunnen we zien of er een klik is tussen ons. Gezien dit toch essentieel is. Zeker bij persoonlijkere fotografie (huwelijken, verloving, newborn,…). Het belangrijkste is dat jij je goed voelt. We overlopen je wensen, verwachtingen en alle mogelijkheden die er zijn. Past mijn stijl bij wat je wil? Ben ik de juiste fotograaf voor jou? Belangrijke vragen die bij dit gesprek snel duidelijk worden.

pijl-naar-beneden

Contract

Na het gesprek maak ik contract op en wordt het ondertekend. Een voorschot van 30 procent wordt tijdens de boeking vastgelegd. Dan zijn we klaar met al het zakelijke. We kunnen dan van start gaan met jou creatieve project! 

Welk pakket past het beste bij jou?

Afhankelijk van wat je nodig hebt kan het zijn dat een van mijn pakketten beter bij jou past. Hierbij dan ook een korte uitleg waarvoor je ze zou kunnen gebruiken. Daarom geef ik enkele suggesties die mogelijk zijn bij elk pakket. Alles is natuurlijk bespreekbaar. Ook een second shooter (2de fotograaf) is een optie. 

  • Mini pakket: ideaal korte fotoshoots waarbij je maar enkele beelden nodig hebt. Dit pakket kan perfect passen bij newbornfotografie, modelfotografie, familie portretten, interieurfotografie, productfotografie, enzovoort. Dit is een goed basis pakket voor heel doelgerichte fotografie.
  • Medium pakket: wanneer de reportage iets uitgebreider mag zijn. Korte evenementen, verlovingsshoots, concerten, gezinsfotografie, enzovoort. Uiteraard kan ook alles dat opgesomd is in het mini pakket – het zal een uitgebreidere reportage zijn.
  • Premium pakket: Ideaal voor de langere reportages. Events, verjaardagsfeestjes, communieshoots, uitgebreide shoots. Dit pakket is ideaal voor persoonlijkere fotografie. Waarbij er meer tijd is om alles uitgebreid en met voldoende tijd vast te leggen.
  • Halve dag: Specifiek voor langere evenementen. Zoals een huwelijksreportage waarbij bijvoorbeeld enkel de ceremonie gefotografeerd moet worden. Of voor een day in the life reportage.
  • Volledige dag: Gelijkaardig aan een halve dag pakket. Maar dan bijvoorbeeld voor een huwelijk van begin tot het eind of voor een activiteit die een hele dag zal duren.
  • All-in: Ideaal voor huwelijken met avondfeest inbegrepen. Of voor speciale evenementen die van ’s ochtends tot ’s nachts duren (festivals, buurtfeesten,… bijvoorbeeld).
pijl-naar-beneden

Over mijn prijzen

Op een foto reportage is niet altijd zomaar eenvoudig een correcte prijs te kleven. Daarom vind je hieronder mijn pakketten. Die kan je als leidraad gebruiken. Uiteraard is alles aanpasbaar. Het kan ook zijn dat er opties missen voor jou specifieke opdracht. Wanneer we de opdracht besproken hebben kunnen we het hebben over extra opties die nodig zijn. Zo is alles perfect afgestemd op jou noden. Samen vinden we altijd wel een oplossing. Ik ben dan ook jou fotograaf van dienst!

Prijzen zijn inclusief BTW.

pijl-naar-beneden

MINI PAKKET

omvat

45 min fotograferen
5 foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)

MEDIUM PAKKET

omvat

75 min fotograferen
9 foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)

PREMIUM PAKKET

omvat

90 min fotograferen
alle geslaagde foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)

HALVE DAG

omvat

4u fotograferen
alle geslaagde foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)
2 afdrukken van 40x60cm

VOLLEDIGE DAG

omvat

8u fotograferen
alle geslaagde foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)
2 afdrukken van 40x60cm

ALL IN PAKKET

omvat

10u fotograferen
alle geslaagde foto’s in hoge resolutie
online galerij (2 weken)
2 afdrukken van 40x60cm
1 fotoboek van 24 pagina’s (20x30cm)

EXTRA OPTIES

Per extra uur: 75 euro
Extra foto in hoge resolutie: 6 euro
Alle geslaagde foto’s in hoge resolutie: 80 euro
Fotostudio: 25 euro/uur
Drone: prijs overeen te komen
2e fotograaf/videograaf: prijs overeen te komen
vervoersonkosten: € 0,35/km

AANLEVERING

Professionele online galerij – gratis
WeTransfer – gratis
Gepersonaliseerde USB stick – 65 euro

INBEGREPEN

Kennismakingsgesprek
Uren en opties zoals vermeld en/of overeengekomen
Digitale aanlevering in hoge resolutie
Professionele online fotogalerij